VIDEO: Gerrard odlazi u mirovinu sljedeće godine?

Veznjak LA Galaxyja i bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard mogao bi karijeru zaključiti sljedeće godine. 35-godišnjak je u Galaxy stigao u srpnju nakon što je za ‘Redse’ upisao čak 710 nastupa u 17 godina, postigavši 186 golova.

Prošlog je tjedna Galaxy ispao iz play-offa MLS-a od Seattle Soundersa. “Sljedeća sezona mogla bi biti moja posljednja sezona kao nogometaša. Volio bih otići na vrhuncu. Sezona je duga i došao sam ovdje prije samo četiri mjedeca, ali do sljedeće ću se sezone sigurno popraviti”, rekao je Gerrard za službene stranice kluba.

U 14 nastupa za momčad LA-a Gerrard je postigao dva pogotka. Ova je sezona za njega zaključena, a prije početka priprema u siječnju, legendarni kapetan ‘Redsa’ vratit će se u domovinu kao TV komentator.

Gerrard, koji se 2014. godine oprostio sa reprezentativnim dresom, otkrio je kako su neki aspekti nogometa u SAD-u prilično teški. “Stalno si na putu, igraš na umjetnim terenima, na visinama, po nevjerojatnoj vlazi. To su sve prepreke s kojima sam se suočio posljednjim mjeseci, nisam ni bio svjestan da me to čeka. Svaka gostujuća utakmica je drugačiji izazov”, dodao je.

Komentiraj