VIDEO: Gerrard odlazi u mirovinu sljedeće godine?

Veznjak LA Galaxyja i bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard mogao bi karijeru zaključiti sljedeće godine. 35-godišnjak je u Galaxy stigao u srpnju nakon što je za ‘Redse’ upisao čak 710 nastupa u 17 godina, postigavši 186 golova.

Prošlog je tjedna Galaxy ispao iz play-offa MLS-a od Seattle Soundersa. “Sljedeća sezona mogla bi biti moja posljednja sezona kao nogometaša. Volio bih otići na vrhuncu. Sezona je duga i došao sam ovdje prije samo četiri mjedeca, ali do sljedeće ću se sezone sigurno popraviti”, rekao je Gerrard za službene stranice kluba.

U 14 nastupa za momčad LA-a Gerrard je postigao dva pogotka. Ova je sezona za njega zaključena, a prije početka priprema u siječnju, legendarni kapetan ‘Redsa’ vratit će se u domovinu kao TV komentator.

Gerrard, koji se 2014. godine oprostio sa reprezentativnim dresom, otkrio je kako su neki aspekti nogometa u SAD-u prilično teški. “Stalno si na putu, igraš na umjetnim terenima, na visinama, po nevjerojatnoj vlazi. To su sve prepreke s kojima sam se suočio posljednjim mjeseci, nisam ni bio svjestan da me to čeka. Svaka gostujuća utakmica je drugačiji izazov”, dodao je.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.