VIDEO: FORBESOVA LJESTVICA Ovo su najveći filmski ‘flopovi’ godine

0
1

Forbes je objavio ljestvicu najvećih filmskih promašaja u 2015. godini. Na toj su se neslavnoj listi našli filmovi u kojima glume najveće holivudske zvijezde popu Billa Murrayja, Johnnyja Deppa, Bradleyja Coopera, Chrisa Hemswortha ili Georgea Clooneyja.

Prvo mjesto drži ‘Rock the Kasbah’ sa Billom Murrayjom. U tom ‘kino flopu’ Murray glumi ispranog glazbenog menadežra koji je zapeo u Afganistanu. Osim njega, u filmu se pojavljuju i Bruce Willis, Kate Hudson i Zooey Deschanel. Forbes procjenjuje kako je na box officeu zaradio manje od tri milijuna dolara, dok je budžet filma bio 15 milijuna.

Na drugom se mjestu našao Sean Pennov ‘The Gunman’ koji je na kino blagajnama zaradio 10.7 milijuna dolara, sa budžetom od 40 milijuna. Treći je kriminalistički triler ‘The Blackhat’ s Chrisom Hemsworthom.

Velika razočarenja na box officeu doživjeli su i blockbusteri poput ‘Pana’ Hugha Jakcmana i ‘Tomorrowlanda’ Georgea Clooneyja. Zanimljio, budžet za ‘Pan’ bio je čak 150 milijuna dolara, a na kino blagajnama je zaradio ‘samo’ 119.8 milijuna. ‘Tomorrowland’ je zaradio nešto više – 190 milijuna, ali je snimljen za 209 milijuna dolara.

U Top 10 ‘flopova’ našli su se i ‘Unfinished Business’ sa Vinceom Vaughnom, ‘Jem and the Holograms’, ‘Self/Less’ sa Ryanom Reynoldsom i Benom Kingsleyjem, ‘American Ultra’ s Kristen Stewart, ‘We Are Your Friends’ s Zacom Efronom, ‘Aloha’ sa Bradleyjem Cooperom i Emmom Stone te ‘Mortedecai’ s Johnnyjem Deppom.

http://www.forbes.com/video/4628686559001/

Komentiraj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here