VIDEO: FORBESOVA LISTA Jennifer Lawrence najplaćenija holivudska glumica

Jennifer Lawrence najplaćenija je holivudska glumica u 2015. godini. U posljednjih 12 mjeseci simpatična je Lawrence zaradila 52 milijuna dolara (prije oporezivanja), objavljeno je na godišnjem popisu Forbesa.

25-godišnja zvijezda franšize ‘Igre gladi’ nadmašila je Scarlett Johannson, koja je ove godine zaradila 35,5 milijuna dolara. Lawrence je na prošlogodišnjoj listi zauzela drugo mjesto sa 34 milijuna dolaea, iza Sandre Bullock, koja je ove godine na petnaestom mjestu sa zaradom od ‘samo’ osam milijuna dolara.

Forbes je na ljestvicu uvrstio i Mrlissu McCarthy na trećem mjestu sa zarađena 23 milijuna dolara, Jennifer Aniston je četvrta sa 16,8 milijuna, a Angelina Jolie se nalazi na sedmom mjestu sa zaradom od 15 milijuna dolara.

Lawrence ćemo gledati u posljednjem nastavu filma ‘Igre gladi: Šojka rugalica drugi dio’ u studenom, zatim u ‘Joy’ redatelja Davida O. Russella koji u kina dolazi na Božić, u kojem se ujedinila ekipa uspješnog filma ‘Silver Linings Playbook’ Bradley Cooper i Robert de Niro.

Komentiraj