Američka pop pjevačica Madonna razljutila je većinu svojih australskih fanova pustivši ih da je čekaju više od četiri sata na kiši prije koncerta u Melbourneu.

Stotine Madonninih obožavatelja danima su kampirale ispred koncertne dvorane u Melbourneu očekujući početak spektakla u četvrtak u 20.30, no na njihovo razočaranje, vrata prema stageu otvorila su se oko ponoći, a pop zvijezda je na nju izišla tek u jedan sat iza ponoći.

Koncert je završio u 3.15, a obožavatelji, od kojih je većina za nekoliko sati morala stići na posao, gnjevno su komentirali njezino ponašanje. “Jesmo li u nekoj drugoj vremenskoj zoni?”, tweetao je jedan od njih. Drugi obožavatelj kazao je kako je odustao od čekanja i otišao kući spavati.

No svi koji su ostali tvrde da se višesatno čekanje isplatilo, osobito kad se Madonna na scenu dovezla na triciklu u kostimu klauna i počela zbijati šale.

Pjesma “Intervention”, koju je izvela, navodno je posvećena njezinu sinu Roccu, koji je odbio živjeti s njom u New Yorku i preselio je ocu u London, što je pjevačicu jako pogodilo.

Karte za koncert mogle su se nabaviti samo preko Madonnina kluba obožavatelja, a njezin menadžer kašnjenje je opravdao probom u posljednji trenutak.

Pedesetsedmogodišnja superzvijezda nakon Melbournea nastupa u Sydneyu te potom u Brisbaneu, gdje će završiti njezina svjetska turneja “Rebel Heart”.

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.