Nogometaši Monaca remizirali su u utakmici 4. kola Europa lige protiv Qarabaga u Bakuu. Domaćini su poveli u 39. minuti preko Samuela Armenterosa, a bod klubu iz Kneževine donio je u 72. minuti Ivan Cavaleiro, koji je 11 minuta ranije ušao u igru umjesto Marija Pašalića.

Gol za izjednačenje bio je poprilično sretan, Cavaleira je vratar Ibrahim Šehić pogodio prilikom ispucavanja lopte. Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić odradio je svih 90 minuta na terenu i upisao dvije obrane.

Pašalić je za 61 minutu u igri tri puta prijetio domaćem vrataru, dva puta njegov je udarac otišao u okvir gola. Zabilježio je i 30 dodavanja, tri osvojena duela i jedno presijecanje lopte.

http://dai.ly/x3clabf

Monaco je bio opasniji u prilikama – uputili su 17 udaraca na vrata Šehića, od čega je devet išlo u okvir gola. Ipak, bosanski je vratar osam udaraca obranio. Posjed lopte bio je na strani Qarabaga (54%), koji je imao i više dodavanja od Monaca (533:432).

Monaco je ovim bodom ostao na vrhu skupine J sa 6 bodova, dva više od Tottenhama i Anderlechta, koji se sastaju kasnije. I Qarabar ima četiri boda, ali i utakmicu više te lošiju gol razliku od konkurenata.

Komentiraj