VIDEO: BURIĆ ZADOVOLJAN NAKON INTERA “Nije to tek tako Intera dobiti, nisu oni mutavi!”

Nogometaši Hajduka u jučerašnjem su susretu 17. kola Prve HNL svladali Inter sa visokih 4:0 i smanjili bodovni zaostatak za vodećim dvojcem. Splitski klub sada za vodećom Rijekom zaostaje tri boda, a za Dinamom samo bod.

Trener Hajduka Damir Burić bio je zadovoljan nakon utakmice naglasivši kako su njegovi nogometaši jedva čekali pokazati se nakon reprezentativne pauze i dva uzastopna prvenstvena poraza. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju Burić je rekao kako je Nikola Vlašić već u 32. minuti tražio izmjenu zbog – loše igre. Ali, Burić je vjerovao u njega i nije ga mijenjao. Kasnije mu je vratio asistencijom. “Treba biti uz njega i podržati ga. Bila je to frustracija u momentu, nije ga išlo. Znam ja kako treba s njima, budite bez brige, sve će bit kako triba”, rekao je Burić za Slobodnu.

Prvo ime susreta za trenera bio je Tino Sven Sušić, strijelac i asistent, ali pohvalio je i nastupe Milovića, Kalinića, Juranovića i Caktaša. Naglašava i kako Inter nije lako dobiti. “Je li vidite koliko je liga teška?! Nije to tek tako Intera dobiti, oni su s Dinamom igrali 2:2, Splitom 1:1, Rijekom 0:0. Oni mutavi nisu! Nismo ni mi sad super momčad jer smo ih dobili 4:0, ali smo imali svoj dan”, objašnjava.

Kapetan Hajduka Goran Milović rekao je kako je njegova momčad odigrala možda i najbolje prvo poluvrijeme u cijeloj sezoni. “Debi za reprezentaciju pa uvjerljiva pobjeda nad Interom, iza mene je tjedan iz snova”, kazao je Milović.

Hrvoje Milić ističe kako su ih motivirala dva povezana poraza.

U drugom susretu u subotu Osijek je na domaćem terenu u 97. minuti iz penala izvukao bod sa Rijekom. Danas se susreću Lokomotiva i Zagreb te Istra i Split.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.