Američka glazbenica, plesačica, glumica i poduzetnica Britney Spears proslavila je 34-ti rođendan u krugu najdražih u svom domu.

Njezin program ‘Piece of Me’ koji izvodi u američkom gradu Las Vegasu odlično je posjećen, Britney Spears nedavno je odlučila je produžiti ugovor sa stalnim nastupima za još dvije godine.

Britney Jean Spears rođena je 2. prosinca 1981. godine, tokom karijere stekla je naziv ‘Pop princeze’. Prodala je preko sto milijuna albuma i isto toliko singleova. Jedna je od najnagrađivanijih izvođača u pop glazbi.

Autorica je osam albuma i četiri singla koji su dostigli prvo mjesto Billboardove top glazbene ljestvice. U Guinnessovoj knjizi rekorda je zabilježena kao glazbenik s najviše singleova koji su se našli u TOP 10 Billboardove ljestvice. Legendarni album ‘Baby One More Time’ snimljen je početkom 1998. godine, ali je u prodaju pušten tek u siječnju 1999. godine.

Dobitnica je nekoliko nagrada za životno djelo kao što je MTV Vanguard Award. Našla se na četvrtom mjestu FHM-ove liste najsexipilnijih žena svih vremena…

Komentiraj