Nova Opel Astra Sports Tourer stvorena je baš za vas.

Ovaj ekskluzivni obiteljski karavan dolazi na cestu u četiri vrste opreme – Selection, Enjoy, Dynamic i Innovation.

Nudi vam se veliki izbor Opelovih trocilindričnih ili četverocilindričnih motora nove generacije (zapremine 1.0, 1.4 i 1.6) sa sportskim okretnim momentom i eco-naglaskom.

Birajte između benzinskih i dizelskih motora maksimalne snage do 147 kW (200 KS) i kombinirajte ih s najnovijim ručnim mjenjačima s pet ili šest stupnjeva prijenosa te automatskim prijenosima.

Nova Astra Sports Tourer unosi dašak luksuza u vašu svakidašnjicu.

Istaknimo višestruko podesiva ergonomska AGR prednja sjedala i vozačevo sjedalo Wellness AGR koje je presvučeno pravom kožom te vam nudi masažu i protok zraka tokom vožnje.

Zahvaljujući pametnim, električno upravljanim handsfree vratima prtljažnika, dovoljan je samo jedan potez nogom ispod stražnjeg odbojnika za otvaranje ili zatvaranje prtljažnika. Ista radnja je izvediva i pomoću gumba na poklopcu prtljažnika, vozačevim vratima i ključu.

Za vašu povezivost zaduženi su sustavi R 4.0 IntelliLink® koji donosi 7” dodirni zaslon u boji, aplikacije Apple CarPlay™ i Android Auto™, Bluetooth®, USB i pomoćni ulaz, telefoniranje bez korištenja ruku, pristup fotografijama putem USB-a…

Tu je i napredniji Navi 900 IntelliLink® koji ima projekciju na 8” dodirnom zaslonu u boji, navigacijski sustav s 3D prikazima, glasovno upravljanje, 4.2” zaslon u boji na instrumenat ploči za vozača s funkcijama za audio, telefon i navigaciju…

Pogledajte video uratke i proučite što vam sve donosi nova Astra Sports Tourer.

Komentiraj