Po prvi puta u Europi, tvrtka AOC će na ovogodišnjem Gamescom sajmu, koji se održava u Kölnu od 18. do 21. kolovoza, premijerno predstaviti novu seriju AGON igraćih monitora.

Uz to, AOC pruža i iznimnu priliku posjetiteljima da isprobaju prototip najnovijih VR (virtual reality) slušalica.

Ukoliko ste možda već planirali svoj put na Gamescom, ovim putem Vas obavještavamo kako sve inovacije i AGON seriju graćih monitora možete pronaći na AOC štandu B-060 u dvorani 5.1., kao i u Game Industry Business Lounge u dvorani 2.2., štand A-040.

Tamovas čeka Alfonso Clemente, product manager za AOC i cijeli AOC tim koje slobodno možete pitati što vas zanima…

Nova AOC linija igracih monitora - AGON
Nova AOC linija igracih monitora – AGON

AOC je jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora. Visoka kvaliteta, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cijenama razlozi su zašto sve više i više potrošača, distribucijskih partnera i čelnikatvrtki ima povjerenje u AOC. AOC monitori se prilagođavaju svakom korisniku, bilo da se radi o poslovnom, privatnom ili igračem sadržaju. AOC je podružnica TPV Technology Limited, najvećeg svjetskog proizvođača LCD monitora Za više informacija o tvrtki AOC i njezinim proizvodima posjetite internetsku stranicu www.aoc-europe.com.

Komentiraj