FOTO: facebook.com

Nakon četrnaest godina poznati tenor Andrea Bocelli izdaje album koji čine potpuno nove pjesme, produkciju izdanja ‘Si’ potpisuje Bob Ezrin.

Na singlu ‘Fall On Me’ po prvi put je odradio suradnju (duet) sa svojim sinom Matteom Bocelliem. Redatelj vrlo dobrog video spota, snimljenog na lokaciji Palazzo del Ghiaccio u Milanu, je Gaetano Morbioli, produkciju potpisuje Carlotta De Conti…

Talijanski operni pjevač, tekstopisac i producent Andrea Bocelli rođen je 22. rujna 1958. godine u malenom mjestu nedaleko od Pise.

Od rođenja je imao problema s očima, u dobi od dvanaest godina posve je izgubio vid. Upisao pravni fakultet u Pisi, kao student često nastupa. Međunarodnu karijeru je započeo 1992. godine kada se javio na audiciju, Luciano Pavarotti je bio očaran njegovim talentom.

Pjesmu Con Te Partirò (Time To Say Goodbye) koju su izveli Andrea Bocelli i Sarah Brightman tokom najave boksačkog meča 1996. godine, postala je najbrže prodavaniji single svih vremena, prodana je u više od 12 milijuna primjeraka.

Andrea Bocelli je 2016. godine izdao album ‘Cinema’.

Dosad je prodao više od 70 milijuna glazbenih izdanja.

Komentiraj