Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić pokazao je ogromno srce, najavivši kupnju novog semafora bosanskohercegovačkom prvoligašu Radniku iz Bijeljine.

“Gradski stadion u Bijeljini uskoro će dobiti novi semafor, koji ispunjava sve europske standarde. Sponzor je ni manje ni više nego prvotimac Barcelone i standardni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je dugogodišnji prijatelj našeg predsjednika Mladena Krstajića. Hvala ti, Ivane!”, stoji na Facebook stranici Radnika.

“Ovo je velika gesta Ivana Rakitića, s kojim sam u Shalkeu proveo pet godina. Radi se o fantastičnom čovjeku, koji je bez imalo razmišljanja prihvatio ovaj prijedlog. Velika je čast imati takvog prijatelja, a ovom mu se prilikom zahvaljujem u svoje ime i u ime grada Bijeljine. Za Radnik je ovo velika stvar u trenucima kada bilježimo najbolje rezultate u Premijer ligi otkako se klub natječe u elitnom bosansko-hercegovačkom društvu”, poručio je predsjednik Radnika, Mladen Krstajić.

Radnik se, inače, nalazi na četvrtom mjestu Premijer lige sa 38 bodova iz 20 utakmica. Isti broj bodova ima i treće Sarajevo, dok drugi Zrnjski ‘bježi’ pet bodova. Prvoplasirana momčad lige, Sloboda, ima 44 boda.

Komentiraj