Zbog policijske akcije koja je, prema neslužbenim informacijama, usmjerena na suzbijanje krijumčarenja droge na dubrovačke su ulice u petak izašle specijalne policijske snage s automatskim naoružanjem.

U dubrovačkoj policiji Hini su potvrdili tek da “provode finalizaciju vrlo značajne operativne akcije” te da će o detaljima izvijestiti naknadno.
Policajci s dugim cijevima viđeni su i zabilježeni ‘okom kamere’ na više lokacija u gradu. Prema pisanju lokalnih medija blokirana je, među ostalim, i luka Gruž gdje su carinici, navodno, ušli na jedan kruzer.
Na dubrovačkom području u zadnjih je godinu dana zabilježeno nekoliko međunarodnih akcija u kojima je uhićeno više krijumčara raznih vrsta droga. Posljednja je, u svibnju, provedena akcija Gladius 3.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.