Hrvatska tenisačica Donna Vekić, koja se našla u središtu skandala između Nicka Kyrgiosa i Stanislasa Wawrinke prošlog tjedna, napokon se oglasila o cijelom incindetu.

Podsjetimo, Kyrgios je tijekom meča sa Wawrinkom poručio Švicarcu kako je ‘Kokkainakis spavao s njegovom djevojkom’. “Žao mi je što ti ro moram reći, stari”, rekao je Australac. Njegove su riječi pokupili mikrofoni, a ATP je Kyrgiosa kaznio sa deset tisuća dolara i otvorio istragu. Wawrinka i Vekić već se neko vrijeme povezuju kao novi teniski ljubavni par, pogotovo nakon razvoda Švicarca od dugogodišnje supruge.

Vekić je u srijedu dala prvi intervju od incidenta za kanadski The Province. “Nije lako, ali pokušavam se koncentrirati na tenis i na svoj sljedeći meč. Nisam razgovarala sa Kyrgiosom, ali je vrlo razočaravajuće što se događa u našem sportu. Nadam se da se tako nešto neće ponoviti jer to nije dobro za tenis”. Na pitanje kanadskog lista nada li se kako je Kyrgios nešto naučio iz cijelog incidenta, Vekić je odgovorila: “Nadam se da je.”

Komentiraj