Iako javnost još uvijek ne zna ime novog ministra branitelja njegovo ime, čini se, nekima je već odavno poznato. Naime, HRT je objavio dopis koji je na brojne adrese odaslan iz Ministarstva gospodarstva, kojemu je na čelu Mostov Tomislav Panenić, a prema kojemu je novi ministar branitelja – Milijan Brkić.

Brkić je, što nije tajna, glavni HDZ-ov kandidat za fotelju koja je ostala prazna nakon odlaska Mije Crnoje. Ipak, on nije potvrđen od strane premijera koji je prije nekoliko dana javno rekao kako se nada da će imati nekoliko kandidata jasno sugerirajući time da odluku još nije donio.

No, sudeći prema ovom dokumentu koji je još 3. ožujka odaslan iz Ministarstva gospodarstva, ministar branitelja je Milijan Brkić. U dokumentu je jasno vidljivo da se, uz ostale ministre, spominje i Milijan Brkić kao čelni čovjek Ministarstva branitelja.

Po tome ispada da je među članovima Vlade i među ministarstvima ime novog ministra bilo poznato nekoliko dana prije nego je premijer rekao kako se nada da će imati nekoliko kandidata među kojima će birati ministra.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.