NACIONALOV REPORTER s Torcidom je gasio vatrenu stihiju koja je početkom prošlog tjedna zahvatila Split i okolicu te svjedočio lošoj opremljenosti vatrogasaca i skandaloznom nefunkcioniranju cjelokupnog državnog sustava zaštite od elementarnih nepogoda

Katastrofalni požar koji je početkom proteklog tjedna zahvatio širu splitsku okolicu, potom i doslovno ušetao u drugi najveći grad u Hrvatskoj, razotkrio je skandalozno nefunkcioniranje sustava zaštite od elementarnih nepogoda, malobrojnost i iznimno lošu opremljenost vatrogasaca te sporu reakciju i slabu koordinaciju nadležnih službi, pa je pukom srećom i uz nevjerojatnu požrtvovnost civilnog stanovništva u posljednji trenutak izbjegnuta tragedija nezamislivih razmjera.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj

FOTO:Pixsell
PODIJELI
Rođen 1980. godine, novinarstvom se bavi od praga punoljetnosti. Nakon deset godina staža kao novinar i urednik u dnevniku Slobodna Dalmacija intenzivno surađuje s nizom hrvatskih i regionalnih medija - od tportala i dalmatinskog portala preko tjednika Forum, Aktual i Nacional do Al Jazeere. Živi i radi u Splitu.