Tijekom potrage za dvjema nestalim osobama, varaždinska je policija u derivacijskom kanalu Drave kod Družbinca uzvodno od Varaždina našla tijelo žene, ali se još ne zna je li to žena koja je u petak navečer upala u kanal s još jednim muškarcem.

Iz Policijske uprave varaždinske kratko su izvijestili da je prilikom potrage za dvjema nestalim osobama u derivacijskom kanalu Drave kod Družbinca, uzvodno od Varaždina, pronađeno tijelo ženske osobe. U kratkom priopćenju ne navodi se više informacija niti radi li se o ženi koja je nestala sinoć u derivacijskom kanalu s još jednim muškarcem, dok se jedan muškarac uspio izvući iz vode.

Naime, u petak oko 19.30 sati s južne strane mosta i derivacijskog kanala rijeke Drave kod Družbinca, dvojica muškaraca u dobi od 34 i 37 godina te žena u dobi od 32 godine upali su u vodu derivacijskog kanala. 37-godišnji muškarac uspio je izaći na obalu, dok se drugom muškarcu i ženi izgubio svaki trag.

Komentiraj

FOTO:Marko Jurinec/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.