Nogometaši Hajduka u četvrtak igraju uzvratni susret drugog pretkola Europa lige protiv Levskog u Sofiji. U prvom susretu, odigranom prošlog tjedna u Dugopolju, Hajduk je slavio sa 1:0. Jedini pogodak postigao je Marko Futacs sa bijele točke, nakon prekršaja nad Savvasom.

Utakmicu je najavio Ante Erceg. “Levski je pokazao da je dobra ekipa, ali mi imamo prednost od 1:0 i moramo biti optimisti uoči sutrašnjeg dvoboja. Naše šanse sa zabijenim pogotkom raste”, rekao je napadač dodajući da ih Bugari nemaju sa čime iznenaditi. “Analizirali smo ih i prije prve utakmice. Znaju i oni sve o nama. Nema skrivenih karata i aduta. Nećemo se braniti, to je sigurno.”.

Smatra i da je bolje za Hajduk što Levski ne može računati na podršku svojih navijača, jer se utakmica igra pred praznim tribinama. Za kraj je rekao da je Hajduk favorit i kako se nada prolazu u treće pretkolo.

Fran Tudor, koji je u prvom kolu HNL-a odmarao, smatra da je pred Hajdukom, kao i u Dugopolju, teška utakmica. “Odlazimo u Bugarsku da bismo zabili pogodak. Mislim da smo mi puno bolja ekipa i ne preostaje nam ništa drugo nego pokazati na terenu. Kvalitetniji smo od Levskog i poječinačno i timski. Sad možemo reći i da smo dugo zajedno što se tiče igračkog kadra. Nitko nigdje nije otišao i to nam je sigurno prednost”, poručio je Tudor.

U Sofiji, kaže, Hajduk ne treba srljati, ali ni igrati previše defanzivno. ” Jednostavno trebamo igrati našu igru koja nas je krasila i do sada. Najvažnije je da ne primimo rani pogodak”, zaključio je Tudor.

Komentiraj