– U eksploziji koja se tijekom noći s utorka na srijedu dogodila u istanbulskoj zračnoj luci Sabiha Gokcen ozlijeđeno je dvoje članova osoblja zaduženog za čišćenje zrakoplova, no uzrok ekplozije za sada nije još poznat, priopćila je u srijedu zrakoplovna kompanija Pegasus.

Avioprijevoznik je priopćio da se ekplozija dogodila oko 2 sata u noći, kada u blizini nije ni bilo putnika te da se dogodila u dijelu za održavanje zrakoplova ranivši pritom dvoje članova osoblja zaduženog za čišćenje.

Policajci opremljeni zaštitnim prslucima i puškama uspostavili su nakon eksplozije sigurnost na ulazima u zračnu luku. Policija je također provjeravala vozila u širem okružju zračne luke, dok je helikopter nadlijetao to područje, javila je turska agencija Anadolija.

Kako javlja agencija, dvoje ozlijeđenih nalazi se u bolnici, a jedan od njih zadobio je teže ozljede.

Dužnosnik u zračnoj luci kazao je u kratkoj izjavi kako nema poremećaja u polijetanju i slijetanju zrakoplova te kako se ispitivanje o uzrocima i okolnostima incidenta nastavlja.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.