Hrvatski košarkaš 33-godišnji Marko Popović produžio je ugovor sa šestoplasiranom momčadi španjolskog prvenstva Fuenlabradom, koja će u utorak objaviti detalje novog ugovora.

Popović je ljetos potpisao jednogodišnji ugovor s klubom iz madridskog predgrađa te se je prometnuo u najboljeg strijelca momčadi s prosjekom od 12,2 koševa po utakmici. Na početku sezone Fuenlabradu je vodio hrvatski trener Žan Tabak, ali on je nakon šest kola prešao u izraelski Maccabi.

“Kada je otišao Tabak rekao sam Popoviću, kao iskusnom igraču koji je nastupao u Euroligi, da se mora približiti novom treneru jer je jedan od vođa ove ekipe. To što je odlučio nastaviti igrati za nas, znači da radimo dobre stvari, a vjerujem da ćemo iduće sezone biti konkurentniji ako Marko bude s nama“, rekao je u ponedjeljak Ferrán López, sportski direktor Fuenlabrade.

Komentiraj

FOTO:Daniel Kasap/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.