Velik broj građana prvog ovogodišnjeg vikenda uputio se prema europskim skijalištima, a kao što već dosad znate među njima bio je i novoizabrani predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner. Dok je većina putnika strpljivo čekala na izlazak s granice, Reiner je u pratnji policije pod rotirkamaprojurio pored kolone na graničnom prijelazu Bregana.

Odlazak velikog broja građana, ali i Željka Reinera, na skijanje iskoristila je Hrvatska gorska služba spašavanja da pošalje važnu poruku.

“Ako idete na skijanje, sanjkanje i ostala zimska veselja van Hrvatske autobusom, autom ili pod rotirkama, pazite na sebe. I zapamtite, intervencije na skijalištima u Europi nisu besplatne”, objavili su na Facebooku.

Jedni su njihov sarkazam nagradili i prozvali ovo statusom dana, dok je druge zanimalo zašto HGSS ne naplaćuje intervencije kao što to čine službe u Europi pa bi bilo manje lakomislenih i neopreznih avanturista.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.