U Općoj bolnici Varaždin u subotu u ranim jutarnjim satima umro je 30-godišnji Nikola Turek, kojeg je u noći sa srijede na četvrtak ubodom noža u vrat pokušala ubiti 21-godišnjakinja, koja se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, doznaje se od policije.

Iz varaždinske policije izvijestili su da je 30-godišnji muškarac umro u subotu 55 minuta poslije ponoći. Nalazio se na odjelu intenzivne njege nakon što ga je 21-godišnjakinja ubola nožem u vrat, napavši ga u njegovom automobilu koji je bio parkiran pored rijeke Drave u Varaždinu.

Djevojka se nalazi u istražnom zatvoru nakon što je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo ispitivanje i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv nje.

U priopćenju Županijskog državnog odvjetništva navodi se kako postoji osnovana sumnja da je okrivljenica 15. lipnja u vremenu od 3,00 do 3,30 sati u automobilu 30-godišnjaka na livadi pored rijeke Drave, naziva “Beli Kipi” u Varaždinu, u pokušaju ubojstva, muškarca ubola nožem u lijevu stranu vrata prerezavši mu karotidnu žilu. Muškarac je uz otvorenu ranu vrata zapao i u hipovolemičan šok. Hitno je operiran u varaždinskoj bolnici, no podlegao je teškoj ozljedi.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog zamjenice državne odvjetnice i odredila istražni zatvor protiv okrivljenice.

Komentiraj