Zbog osnovane sumnje da su zbog daljnje prodaje u osobnom automobilu prevozili 9,5 kilograma marihuane, osječko-baranjska policija uhitila je i osječkome Općinskom državnom odvjetništvu kazneno prijavila 29-godišnjaka i 28-godišnjaka, izvijestilo je popodne na svojim interentskim stranicama to državno odvjetništvo.

Osnovano se sumnja da su ta dvojica 5. listopada, zajedno i po dogovoru, radi daljnje prodaje, u osobnom automobilu prevozili oko 9,5 kilograma marihuane u devet paketa.

Zaustavljeni su kod Aljmaša, pri čemu im je oduzeta droga. Nakon uhićenja ispitani su u osječkome Općinskom državnom odvjetništvu, a sucu istrage osječkoga Županijskog suda predloženo je da obojici odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Dvojicu osumnjičenika tereti se da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Komentiraj

FOTO:Ivica Galovic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.