Udruga bivših radnica tvornice Kamensko i njihova nova Indiegogo kampanja, kojom skupljaju sredstva za kupnju profesionalnih šivaćih strojeva, već ostvaruju pozitivne rezultate i pomake po pitanju potražnje i privlačenja novih poslova. Tako će ove hrabre žene šivati kute za prodavačice domaćeg maloprodajnog lanca Sloga podravska trgovina.

“Odlučili smo angažirati Udrugu Kamensko, jer te žene zaslužuju raditi i svi koji mogu doprinijeti tome trebali bi poduzeti taj korak. Naše prodavačice i prodavači zaslužuju kvalitetne materijale i krojeve, koje im Udruga posve sigurno može omogućiti na temelju uistinu respektabilnog iskustva. Siguran sam da ćemo naručiti još artikala čim Udruga skupi sredstva za nove strojeve i time proširi opseg usluga i količinu robe koju mogu isporučiti. Uvijek ćemo podržavati domaće proizvode, a posebno one koje stvaraju žene koje su vlastitim snagama uspjele prebroditi veliku nepravdu i financijsku krizu. Nadam se da će mnogi drugi slijediti naš primjer”, rekao je Jurica Veselić, komercijalni direktor Sloge podravske trgovine.

“Radujemo se svakom novom angažmanu. Trudimo se odraditi što više možemo na ovim rabljenim mašinama koje imamo i željno iščekujemo dan kad ćemo kupiti stroj koji nam je prijeko potreban kako bi naši proizvodi postali konkurentni na tržištu. Ne tražimo ništa osim prilike za rad, a bez lažne skromnosti, svoj posao obavljamo vrhunski. Sigurna sam da će nam se javiti još tvrtki poput Sloge podravske trgovine kad vide koliki trud i ljubav ulažemo u sve svoje proizvode”, izjavila je Đurđa Grozaj, predsjednica Udruge Kamensko.

Komentiraj