Goran Aleksić iz Udruge Franak u nedjelju je za N1 televiziju rekao kako ‘Franak’ nipošto nije politička stranka, ali kako se neki njeni članovi namjeravaju kandidirati na izborima. Još, ipak, ne zna hoće li to biti samostalno ili u suradnji s nekim drugim strankama. ”

“Odlučili smo da je potrebno da neki članovi uđu u Sabor ako je to moguće”, rekao je Aleksić naglašavajući kako im je bivša Vlada Domoljubne koalicije dala neka obećanja, ali njih nisu ni započeli, kamoli ispunili. “Ima nas 7 ili 14, vidjet ćemo. Sedam nas ima ako idemo s raznim strankama, a 14 ako idemo samostalno”, kaže.

Dodaje da su im prihvatljive sve stranke koje će njihove ciljeve u potpunosti prihvatiti. “Nećemo se baviti nikakvim svjetonazorskim pitanjima”, kaže Aleksić. Poručuje kako su oni ‘interesna skupina za Hrvatsku’.

“Zbog kredita i ilegalnih ugovora banaka danas je ugroženo 500 tisuća ljudi – sto tisuća onih koji su u tim kreditima, plus njihove obitelji”, otkriva. Kaže i kako su puno napravili za Hrvatsku te kako je BDP jednim dijelom porastao i zbog njih.

Komentiraj