U ranim jutarnjim satima u subotu završen je očevid ubojstva u Donjem Mrzlom Polju, u dvorištu 60-godišnjeg osumnjičenika Z.J., gdje je ubijen 46-godišnji dugoreški policajac M.B.

Ubojstvo dugoreškog policajca zbilo se u petak oko 19,40 sati u Donjem Mrzlom Polju na području Duge Rese, izvijestila je oko 22 sata karlovačka policija.

“Osumnjičenik je na obradi u policiji, a tijekom dana predložit ću sucu istrage 30-dnevni pritvor”, rekla je zamjenica županijske državne odvjetnice Ljubica Fiškuš Šumonja, potvrdivši da je ubojica uhićen u kafiću s druge strane Mrežnice, odnosno uz glavnu cestu, kamo je, kako je rekla, “otišao na kavu nakon što je ubio susjeda i preplivao Mrežnicu”.

M.B je puščanim metkom pogođen u glavu te je poginuo na mjestu događaja. Neslužbeno se doznaje da je Z.J. najprije pucao iz kuće u dvorište, što je čuo M.B., koji je došao i prigovorio mu, a potom ga je Z.J z puške ‘papovke’ upucao u glavu, i na mjestu usmrtio.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.