Zastupnica Mosta iz Rijeke, Ines Strenja Linić, potvrdila je u nedjelju Hini kako joj je SDP preko posrednika nudio da u zamjenu za potporu njihovoj vladi, sudjeluje u izvršnoj vlasti.

 „Nuđeno mi je krajem tjedna da budem 76. na listi onih koji će podržati SDP-ovu vladu. Ponudu sam, naravno odbila, no interesantno je da svakom pričaju da je upravo on taj 76-ti“, rekla je Mostova zastupnica Strenja Linić.
 Na pitanje kome se to sve nudi, nije htjela dati konkretan odgovor.

 „I drugima iz Mosta se pristupa“, tvrdi Strenja Linić. O ponudi iz SDP-a je, kaže, izvijestila predsjednika Mosta Božu Petrova i glasnogovornika Nikolu Grmoju.

„Pokušavaju nas svrstati lijevo i desno, ali mi smo jednstveni i želimo reformsku vladu“, poručila je Strenja Linić.

 

Da je Mostova zastupnica Strenja Linić dobila ponudu iz SDP-a potvrdio je Hini i glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja.

„Naša zastupnica dobila je, posredno od Milanovića, da bira što hoće, da su oni blizu 76 (zastupnika), samo da bira mjesto, i što u biti želi, te da nema problema“, izjavio je Grmoja telefonim Hini.

Sad će se, kaže, vidjeti tko će ovih dana postati ‘slobodni strijelici’ te hoće li se itko izdvojiti iz Mosta.

  „Oni koji to postanu sebi dižu cijenu. Ako su u Mostu, razgovara se o reformama, a kad postaneš slobodan strijelac dižes si cijenu i možeš zahtjevati“, rekao je Grmoja.

 

Komentiraj

FOTO:Zeljko Lukunic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.