Premijer Andrej Plenković u utorak će u Vladi održati prvi sastanak sa svim ministrima svoje Vlade nakon njezina potvrđivanja u Hrvatskom saboru, a početak je sastanka u 11 sati, doznaje Hina u ponedjeljak u Banskim dvorima.

Održavanje sastanka najavio je Plenković u ponedjeljak ujutro u izjavi novinarima pri dolasku, prvoga radnog dana, u Banske dvore. Rekao je i da će najprije krenuti s organizacijskim aspektom rada Vlade, potom pripremom prve vladine sjednice za četvrtak, a najavio je i vrlo skoro pripremu proračuna za 2017. godinu.

“Danas krećemo s poslom, najprije organizacijski aspekt rada Vlade, samog ureda Vlade, nakon toga konzultacije s ministrima, priprema za prvu sjednicu Vlade u četvrtak…”, rekao je Plenković. Potvrdio je i da će već na prvoj sjednici Vlade imenovati predstojnika Ureda Vlade te da će ovoga tjedna riješiti sve što je ključno i bitno za sastavljanje Vladinog tima.

Može se očekivati i da će ministri na sutrašnjem sastanku premijeru Plenkoviću iznijeti podatke o stanju u svojim resorima.

Komentiraj

FOTO: Patrik Macek/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.