Dvije osobe su teško ozlijeđene, a tri lakše u subotu kasno navečer u Koprivnici kada je vozačica osobnog vozila zbog neprilagođene brzine sletjela izvan kolnika i udarila u stup javne rasvjete,  izvijestila je u nedjelju policija.

Nesreća se dogodila oko 23.25 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine, a koprivničko-križevačka policija najavila je da će protiv vozačice biti  podnesena kaznena prijava.

Neprilagođena brzina vožnje i alkoholiziranost vozača uzrok je prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju rano ujutro u Koprivnici. Oko 4 sata u Križevcima Ulici Tadiji Smičiklasa je zbog neprilagođene brzine osobni automobil sletio izvan kolnika i udario u metalnu cijev rukohvata nogostupa, a vozač pod utjecajem alkohola od 1,01 promila zadržan je do otrježnjenja u policiji.

Križevačka policijska postaja je u noći sa subote na nedjelju provodeći akciju nadzora alkoholiziranosti vozača iz prometa isključila šestero vozača. Jedan vozač je uhićen, a jedan zadržan do otrežnjenja.

Najveća koncentracija alkohola od 1,68 promila izmjerena je kod 35-godišnjeg vozača osobnog automobila u Križevcima.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Mladen VOLARIĆ
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.