Čak osam dana prije nego prošle godine kroz Zračnu luku Split u srijedu je prošao ovogodišnji milijunti putnik, odnosno putnica na letu Croatia Airlinesa za Zuerich.

  • Ovogodišnja milijunta putnica u Zračnoj luci Split je švedska državljanka Satumaarika Emmesjoe koja je s obitelji godišnji odmor provela u Dalmaciji.

 

Ističući kako su ove godine milijuntu putnicu dočekali osam dana ranije nego 2014. iz splitske Zračne luke navode kako do sada bilježe rast prometa putnika od 11 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje.

Na maloj svečanosti predstavnici Zračne luke Split uručili su milijuntoj putnici prigodni poklon bon u vrijednosti 300 eura iskoristiv u Duty Free Shop-u zračne luke, a od Croatia Airlinesa dobila je dvije povratne karte na jednom od njihovih letova po njenom izboru.

Jubilarna putnica je izjavila kako je ugodno iznenađena nagradom te da nije očekivala takav završetak godišnjeg odmora u Hrvatskoj. Napomenula je da joj je cijelo vrijeme u Hrvatskoj bilo zaista lijepo te je poručila kako će se s obitelji ponovno vratiti u Hrvatsku.

Komentiraj

FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.