Zbog sudjelovanja u tučnjavi u Gračacu, policija kriminalistički istražuje četvoricu muškaraca, a jednog od njih, koji je nožem teško ranio jednog i lakše drugog sudionika tučnjave, sumnjiči i za pokušaj ubojstva.

 Zadarska policija u utorak je priopćila kako za tučnjavu na parkiralištu u Ulici Ante Starčevića u Gračacu u noći s nedjelje na ponedjeljak tereti 22-godišnjaka i 26-godišnjaka s jedne te 40-godišnjaka i 45-godišnjaka s druge sukobljene strane.

 Obračunu je prethodila tučnjava u kafiću, a nastavila se na parkiralištu gdje je 26-godišnjak drvenom letvom teško ozlijedio 40-godišnjaka, navodno mu slomivši nos.

 Potom je 45-godišnjak, ‘partner’ ozlijeđenoga, nožem izbo i teško ozlijedio 22-godišnjaka, a lakše 26-godišnjaka. Uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva 22-godišnjaka i pokušaj nanošenja teških ozljeda 26-godišnjaku pritvoren je u prostorijama ličko-senjske policije.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.