Američki predsjednik Donald Trump neće se sastati s ruskim kolegom Vladimirom Putinom u Vijetnamu, objavila je u petak Bijela kuća.

Dvojica čelnika čiji kontakti se pomno prate zbog istrage o ruskoj umiješanosti u američke predsjedničke izbore razgovarali su prvi put u srpnju u Njemačkoj.

“Nikakav susret nije bio potvrđen i do njega neće doći zbog problema s terminima s obje strane”, kazala je Sarah Sanders, glasnogovornica Bijele kuće.

Istaknula je, međutim, kako je moguće da će se dvojica čelnika susresti u okviru summita Azija-Pacifik (APEC) na kojem će obojica sudjelovati.

“Bit će na istom mjestu. Hoće li se susresti u nekom trenutku i pozdraviti? Sasvim je moguće pa čak i vjerojatno”, kazala je ona novinarima koji su putovali s predsjednikom u Air Force One.

Komentiraj

FOTO:EPA/THOMAS PETER
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.