Prašina oko izjava multimilijunaša Donalda Trumpa, američkog predsjedničkog kandidata, i njegovih riječi voditeljici Fox Newsa Megyn Kelly nisu se slegli. Trump je u ponedjeljak rekao kako smatra da bi se Kelly trebala ispričati njemu, a ne on njoj.

U emisiji ‘Morning Joe’ na MSNBC-u Trump je u ponedjeljak ponovno prozvao Kelly što mu je postavljala ‘neprimjerena’ pitamka. “Činjenica je da me pitala vrlo neprikladno pitanje. Iskreno, ona bi se trebala ispričati meni”, rekao je mogul.

Trump je tijekom prve republikanske debate nekoliko puta napao Kelly, koja ga je ‘razljutila’ osvrnuvši se na njegove ranije izjave kako su žene ‘debele svinje, kuje, neuredne i odvratne životinje’. “Moglo se vidjeti da joj krv izlazi na oči ili odakle god da izlazi…”, komentirao je Trump nastup Kelly u debati u četvrtak.

 

  • “Čudi me koliko se druge mreže bolje odnose prema meni nego Fox News. Donio sam im najveću gledanost u povijesti, a tako se ponašaju prema meni”, napisao je na Twitteru Trump.

 

“Činjenica je da mislim da se Fox grozno odnosi prema meni. I to je u redu, jer pogledajte što se događa. Ni sam to ne razumijem: imam dvoznamenkastu prednost u svim anketama. Kako mi se događaju odlične stvari, oco s Foxom ću pustiti na miru”, zaključio je Trump.

Komentiraj