Hrvoje Milić (26) novi je nogometaš Hajduka, s kojim je u utorak potpisao trogodišnji ugovor. Milić je ceć igrao za Hajduk, a 2009. godine je otišao prvo u Djurgarden u Švedsku pa preko istre 1961 u ruski Rostov. S Rostovom je raskinuo ugovor kako bi se mogao vratiti na Poljud, što mu je bila velika želja.

“Od prvog razgovora s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem bio sam odlučan da ću se vratiti u Hajduk. Iako je cijela priča potrajala na kraju se sve pozitivno završilo i to je najvažnije”, rekao je za službene stranice kluba Milić.

 

  • Istaknuo je kako je jedva čekao ovaj trenutak, te dodao kako ima stvarno velike ambicije. “Vidim da Hajduk ima jednu mladu, talentiranu momčad i da možemo puno napraviti. Prvi cilj je proći Liberec i plasirati se u Europsku ligu, a i u prvenstvu možemo puno”, misli Milić.

 

Na pitanje koliko je to puno u prvenstvu, Milić odgovara kako bi Hajduk čak mogao i jurišati na titulu. “Dinamo i Rijeka ne izgledaju mi previše uvjerljivo na početku ove sezone”, kaže lijevi bočni.

Igru Hajduka u ovoj sezoni Milić opisuje: “Momčad ima glavu i rep. Znaju igrati strpljivo i pametno, i na rezultat kad treba. U igri Hajduka vidi se ruka trenera, gospodin Burić napravio je veliek stvari s ovom mladom momčadi. S trenerom sam razgovarao u dva navrata i jako mi se sviđaju njegove ideja i ambicija koju ima s Hajdukom”, poručio je.

“Jedva čekam istrčati na prepun Poljud”, zaključio je Milić koji je uzeo dres s brojem 3. Iz Hajduka poručuju kako će se što prije pokušati dobiti dozvola kako bi Milić mogao nastupiti već protiv Rijeke.

Komentiraj

FOTO:Ivo Cagalj/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.