Trinaestogodišnja Barbara Vidović prije pet dana izašla je iz obiteljske kuće u Triblju kod Crikvenice, a od tada joj se gubi svaki trag. Njeni su podaci objavljeni na stranici nestali.hr.

Navodi se kako 13-godišnjakinja ima dugu crnu kosu i velike zelene oči. Na čelu između obrva ima ožiljak okruglog oblika od vodenih kozica. Jače je tjelesne građe, četvrtastog lica i dosta visoka za svoju dob.

U razgovoru za Novi list Barbarini su roditelji otkrili kako su uvjereni da se ona nalazi u Ogulinu s mladićem s kojim se dopisivala na Facebooku. Mladić, tvrde roditelji, ima oko 16 godina.

“Pretpostavljamo da su se neko vrijeme dopisivali. Vjerojatno su je namamili te je te noći vjerojatno sama izašla iz kuće. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negdje drže pod prisilom. Sve se zna… Zna se tko su članovi njegove obitelji i ogorčeni smo što je policija još uvijek nije pronašla”, rekao je njen otac za Novi list.

Dodao je da su roditelji mladića potvrdili da su on i Barbara zajedno, ali i ustvrdili da ne znaju gdje su. “Neka angažiraju i specijalce. Već danima ne spavamo. Ne znam je li gora situacija kad znate s kim je, a ne možete do nje ili da je nestala”, zaključio je.

Komentiraj