Trgovački lanac Konzum dobitnik je nagrade ‘Zlatna košarica’ za trgovca godine.

Prehrambena tvrtka Podravka osvojila priznanje za najboljeg hrvatskog proizvođača, društveno odgovorna kompanija godine je DM-drogerie markt, najbolji hrvatski proizvod je Ožujsko pivo, TEHNO-RON najbolji je mali trgovac, a tvrtka IN2 tehnološki dobavljač godine.

Trgovački lanac Konzum dobio je najviše glasova žirija u čijem se sastavu nalazilo 14 stručnjaka iz vodećih institucija i tvrtki koja prate područja maloprodaje i industrije robe široke potrošnje.

“Izrazita mi je čast primiti ovu lijepu nagradu. Prije svega, želim se zahvaliti svim našim zaposlenicima koji su svojim predanim radom zaslužili ovo priznanje. Važnost priznanja tim je veće, jer se radi o nagradi struke pa se ovom prilikom zahvaljujem žiriju koji je prepoznao naš rad. Nagrada za trgovca godine uistinu dobro zvuči, ali nas tjera dalje i stvara obvezu da nastavimo istim putem kroz inovacije i nove trendove kako bismo kroz ta nastojanja postali još bolji”, izjavio je prigodom preuzimanja nagrade predsjednik Uprave Konzuma, Slavko Ledić.

Sve kategorije nagrada odnosile su se na poslovna ostvarenja u 2015. godini pri čemu su osobito vrednovani doprinosi u pogledu kvalitete investicija, otvaranja novih prodajnih objekata i novih radnih mjesta, ulaganje u proizvodne pogone, provedene akvizicije te ukupan doprinos unapređenju sektora kroz stvaranje dodane vrijednosti za tržište i potrošače.

Dodijela nagrade za najbolje hrvatske predstavnike maloprodaje i industrije robe široke potrošnje održana je u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

Komentiraj