Holivudska zvijezda Tom Cruise kaže da je otvoren za mogućnost da ponovno odglumi američkog pilota u nastavku velikog hita iz osamdesetih “Top Gun“.

Taj blockbuster iz 1986. pretvorio je Cruisea u jednog od najisplativijih glumaca na svijetu. Producent filma David Ellison rekao je prošlog mjeseca da se radi na scenariju “Top Gun 2“.

“To bi bilo jako zabavno. Volio bih ponovno ući u avion”, rekao je Cruise novinarima na premijeri svog posljednjeg filma “Nemoguća misija” u subotu navečer.

Cruise, poznat po tome što sam glumi u opasnim scenama, vratio se na velika platna ulogom agenta Ethana Hunta u petom nastavku akcijskog hita “Nemoguća misija“.

Pedesettrogodišnji glumac izvodio je u karijeri puno opasnih akrobacija, visio sa zgrada i skakao s nebodera.

U posljednjem filmu je s vanjske strane privezan za golemi zrakoplov u letu. “Mission Impossible – Rogue Nation” počinje se prikazivati u kinima idući tjedan.

Komentiraj

PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.