Trener Chelsea Jose Mourinho oduševljen je potporom koju je u srijedu dobio od navijača na Stamford Brodgeu. “Nikada nisam primio jaču podršku. Nemam drugog načina da im se zahvalim, osim da dam sve od sebe. Ali, to uvijek i radim”, rekao je Mourinho.

Portugalčeva budućnost u ‘Bluesima’ upitna je nakon katastrofalnog ulaza u sezonu. Aktualni prvaci Engleske trenutno se nalaze na 15. mjestu Premiershipa. Chelsea je u srijedu u posljednjim minutama susreta protiv Dinama iz Kijeva osigurao pobjedu. Velika tri boda donio im je Willian fantastičnim pogotkom iz slobodnog udarca.

Britanski mediji već neko vrijeme pišu o revoltu protiv Portugalca u svlačionici, što i Mourinho i neki igrači poriču. Ipak, najveću podršku dobiva od vjernih navijača. Ne zaboravljaju da ih je upravo Mourinho u dva različita mandata odveo do osam trofeja.

“Sjećam se dočeka na stadionu kada sam se vratio u klub. Ali, on se uopće ne može mjeriti s ovim. Ova potpora dolazi u trenutku kada ne postižemo dobre rezultate, kada mediji traže moj odlazak. Zato je ovo vrlo važno. Klub mora biti iznimno ponosan na svoje navijače”, dodao je.

Komentiraj