Kapetan Real Madrida Sergio Ramos tražio je ‘oprost’ od navijača ‘kraljevskog kluba’ nakon domaćeg poraza od Barcelone u El Clasicu. Ipak, branič navodi kako svi igrači i dalje vjeruju u Rafu Beniteza.

“Stojim čvrsto iza trenera. Kako bismo bili uspješni, moramo ostati ujedinjeni, a to je još potrebnije kada stvari ne idu dobbro”, kaže Ramos. “Od navijača tražimo oprost zbog loše utakmice. Nismo igrali prema standardima grba kojeg nosimo na dresovima”, dodao je.

“Riječi su jeftine, navijači žele djela, ne riječi. Momčad je najviše ljuta jer smo imali priliku ponovno zasjesti na vrh tablice”, zaključio je Ramos.

Navijačima se ispričao i brazilski reprezentativac Marcelo. “Gledajući lica igrača tijekom utakmice, nije bilo problema s našim stavom”, poručuje Marcelo. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić istaknuo je kako je ovo težak trenutak za njih. “Nismo očekivali poraz uz tako lošu igru. Moramo učiti iz naših pogrešaka”, kaže Modrić.

“Ne mislimo da je problem sa stavom, ali ne znamo razlog. Nismo igrali kao momčad, a ako protiv Barcelone niste kompaktni, dogodi se nešto ovako”, objašnjava hrvatski veznjak.

Komentiraj