Tvrtka Tele2 je ovog puta omogućila svojim korisnicima da bilo kojeg dana u mjesecu promijene svoj tarifni model te se navedena promjena primjenjuje odmah.

Tu je i mogućnost promjene obveznog podatkovnog prometa bilo kojeg dana u mjesecu, a odabrana promjena bila bi primjenjiva odmah. Naime, do sad je bilo moguće zahtjev predati bilo koji dan u mjesecu, no za primjenu novoodabrane tarife trebalo je čekati prvi dan idućeg mjeseca. Od sada se zahtjev predaje bilo kojeg dana i isti će biti primijenjen odmah.

Korisnici će promjenu obveznog podatkovnog paketa moći napraviti jednom mjesečno, a u slučaju da žele napraviti drugu promjenu unutar istog kalendarskog mjeseca, zahtjev će im biti odbijen uz napomenu da su u tom mjesecu već jednom zamijenili paket i da ga ponovo mogu zamijeniti prvog dana sljedećeg mjeseca.

Naplata paketa će, kao i do sada, biti pro-rate odnosno iznos će biti proporcionalan broju dana koje je korisnik koristio paket. Dakle, kod promjene paketa, korisniku će biti naplaćena oba paketa sukladno broju dana koje je korisnik koristio.

Promet u paketu daje se uvijek u punom iznosu pa će korisnik imati na raspolaganju puni iznos novog paketa bez obzira koji dan u mjesecu ga zatraži.

Komentiraj