Predstavljamo vam male tehnološke dodatke koje bi svatko morao imati.

Praktični izumi, uvijek korisni kad se nalazite u gradu ili na putu.

Današnja užurbanost ne dopušta nam uvijek dovoljno vremena, zato proučite što vam nude ovi uređaji…

XIAOMI POWER BANK – Vanjska, prijenosna baterija preko koje možete napuniti svoj mobitel – i onda kada ste daleko od strujne utičnice. Ovaj uređaj je skuplji od većine svoje vrste, ali to je opravdano jer je jedan pogled na njegov metalni finiš dovoljan da bude jasno kako ovako kvalitetno izrađen uređaj mora nešto koštati (uostalom, i Xiaomi je sve „jača“ marka) a i zato što je njegova snaga od 10.400 mAh dovoljna da se preko njega može napuniti bilo koji uređaj koji se može puniti preko USB-a – prosječan mobitel jedno pet-šest puta, a barem jedanput i veliki potrošači kao što su iPad i tableti. KINGSTON DT MICRODUO USB memorije više nisu najnovije čudo tehnike, ali ovom primjerku će se svejedno svatko obradovati – iz barem tri razloga. Prvo, manji je, atraktivnije dizajniran i praktičniji od „normalnih“ USB „štapića“: doslovce nije puno veći od nokta; stane na svaki privjesak za ključeve. Drugo, kapacitet mu je puno veći od starih uređaja (kakve onaj koga darujete vjerojatno već ima): za 139 kuna možete kupiti raskošnih 32 GB a za samo 89 kuna još uvijek izdašnih 16 GB. Treće, ova izvedba omogućava veće brzine i kompatibilnost sa zadnjim standardom USB 3 (radi i sa starijim USB uređajima, bez brige). Četvrto, pored običnog USB utikača ima i mikro USB utikač preko kojeg ga možete utaknuti direktno u mobitel ili tablet koji podržava OTG tehnologiju.

Xiaomi Power Bank 2

MS CYLINDER Još jedan poklon kojem će se obradovati svaki vlasnik mobitela: Bluetooth zvučnik. Ovaj će svirati glazbu, bežično, s bilo kojeg mobitela (ili računala, tableta itd.) i tako barem nakratko napraviti svog vlasnika glavnim u društvu! Ima vlastitu bateriju (koja se puni preko USB-a) pa svira gdje god ga ponesete sa sobom.

MS Cylinder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MS FIT STEP Često se bunimo kako nam se djeca previše posvećuju mobitelu, i kako to nije zdravo. Nema tu pomoći, osim ako im kupite fitness narukvicu koja će im omogućiti da budu zdraviji – uz mobitel. Naime, ona bežično komunicira s mobitelom i pomaže nam da se lakše budimo – aplikacija prati koliko spavamo, ali i koliko hodamo, koliko smo kalorija utrošili vježbanjem, a kada predugo sjedimo za računalom podsjeti nas da je vrijeme da se ustanemo i protegnemo noge. Ukupno ima devet „pametnih“ funkcija.

MS Fit Step

MICRO SD 16GB Evo još jednog poklona s kojim ne možete pogriješiti, jer će obradovati svakog vlasnika mobitela (ali samo pod uvjetom da njegov mobitel prima memorijske kartice – većina ih prima, no svakako provjerite). Na memorijsku karticu od 16 GB može se spremiti tisuće pjesama, deseci tisuća fotografija, deseci filmova ili cijele sezone serija – a možete ih kupiti za 59 kuna. Predlažemo da kupite neku s adapterom, kako bi se ista kartica mogla koristiti i u računalu, fotoaparatu ili nekom trećem uređaju koji prima SD kartice

Micro SD 16GB 1

Više informacija: www.mikronis.hr

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.