epa04928688 Empoli's forward Marko Livaja (R) in action against Napoli's midfielder Cristian Maggio (L) during the Italian Serie A soccer match between Empoli FC and SSC Napoli at Carlo Castellani Stadium in Empoli, Italy, 13 September 2015. EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

Sve četiri dosadašnje nedjeljne utakmice 3. kola Talijanske lige završile su rezultatom 2-2, a nedjelju neće po dobrome pamtiti hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, koji je isključen.

Branič Sassuola Vrsaljko prvo je u 83. minuti dobio prvi žuti, a samo minutu kasnije i drugi žuti  jer je skrivio jedanaesterac, kojeg nije iskoristio igrač Atalante Moralez.  Empoli i Napoli su također remizirali, a Ivan Strinić je bio na klupi momčadi iz Napulja. U remiju Palerma i Carpija (2-2) Mato Jajalo je odigrao cijeli susret za Sicilijance, a Igor Bubnjić za novoga prvoligaša. Efikasno kolo započeli su Verona i Torino (2-2),  dok je navečer na rasporedu milanski derbi Milana i Intera.

Na ljestvici vode Chievo, Torino, Roma, Sassuolo i Palermo.

Hellas Verona 2 Toni (49pen), Ignacio Taleb (71)
Torino 2 Baselli (66), Acquah (73)

Empoli 2 Saponara (3), Pucciarelli (18)
Napoli 2 Insigne (7), Allan (50)

Palermo 2 Hiljemark (6), Djurdjevic (88)
Carpi 2 Vitiello (23-ag), Borriello (63)

Sassuolo 2 Magnanelli (22), Floro Flores (40)
Atalanta Bergamo 2 Pinilla (13, 33)

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.