Teško ozlijeđen muškarac pronađen je u srijedu ujutro oko 5.20 sati u ulici Murve u Novigradu, a nakon neuspjele reanimacije preminuo je na mjestu događaja, izvijestila je istarska policija koja je dojavu u ovome slučaju zaprimila od Centra 112.

“Slučaj se vodi kao kazneno djelo, a policijski službenici, zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom, zbog sumnje da je počinjeno kazneno djelo, na mjestu događaja obavljaju očevid”, potvrdila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović. Dodala je da još ne može potvrditi identitet žrtve niti navesti ostale okolnosti.

Na cesti ima krvavih tragova, a prema pisanju medija preminuo je mlađi muškarac koji je radio kao sezonski radnik u novigradskom hotelu. Sumnja se da je teško ozlijeđen u tučnjavi, a susjedi su novinarima ispričali da su u noćnim satima čuli galamu i vidjeli tučnjavu.

Muškarcu je pružena liječnička pomoć i pokušali su ga reanimirati, ali je ipak preminuo, nakon čega je tijelo prevezeno na obdukciju.

Komentiraj

FOTO:Dusko Jaramaz/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.