Stravičan zločin potresao je selo Vratarnica kod Zaječara u Srbiji gdje je u subotu navečer silovana i ubijena trogodišnja djevojčica, pišu srpski mediji. Tijelo djevojčice je pronađeno nakon što je V.R. (28) iz istog sela priznao zločin.

Djevojčica je bila na proslavi rođendana kod susjede, a kad se niti u 21:30 nije pojavila kod kuće, njezini su roditelji prijavili nestanak. Sumnja je odmah pala na V.R. jer je primijećeno da je otprilike u isto vrijeme i on otišao s proslave. Kad ga je policija pronašla, čitavo se vrijeme ponašao sumnjivo te na kraju priznao što je učinio, piše Srbijadanas.

 

Policija je oko 600 metara od kuće pronašla unakaženo tijelo djevojčice. Napasnik ju je nakon silovanja premlatio i nasmrt zatukao kamenjem.

Nakon počinjenog zločina, V.R. je krvavu odjeću oprao u obližnjoj rijeci Timok i vratio se na proslavu rođendana kao da se ništa nije dogodilo.

Svi stanovnici sela Vratarnica u potpunom su šoku i ne znaju što ga je nagnalo na takav čin.

– Dečko do sada nije bio bolestan, no nakon ovoga čini se da ipak jest i da se dosad samo dobro prikrivao – rekli su mještani.

 

Komentiraj