Nogometaš PSG-a David Luiz za vrijeme stravičnih terorističkih napada na Pariz bio je na reprezentativnom okupljanju s Brazilom, a u Francusku bi se trebao vratiti nakon kvalifikacijske utakmice za SP između Brauila i Perua u utorak.

Ipak, najskuplji branič svijeta zbog straha za sigurnost svoje obitelji kaže kako se ne želi vratiti u Pariz, prenosi Daily Mail. 28-godišnji Luiz dobio je crveni karto u utakmici protiv Argentine u petak.

“U Parizu mi je djevojka, neki članovi obitelji i bliski prijatelji. Svi su bili tužni i prestrašeni. Ne znam što ću napraviti i hoću li se vratiti u Pariz. Igranje za PSG je moj posao, ali da se mene pita ne bih se vraćao”, rekao je Luiz.

PSG se na travnjake vraća sljedeće subote protiv Lorienta, a 25. studebnog na rasporedu im je gostovanje kod Malmöa. Prvu domaću utakmicu igraju 28. studenog protiv troyesa.

Još jedan igrač PSG-a navodno je neodlučan oko povratka u Pariz – urugvajski napadač Edinson Cavani koji je također sa reprezentacijom u Južnoj Americi. Oko svojih strahova nakon teroroističkih napada Cavani nije javno progovorio, ali njegov suigrač Alvaro Gonzales rekao je kako im je Cavani poručio kako se radije ne bi vraćao u Pariz.

Komentiraj