Trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je svoj program zapošljavanja mladih [email protected] koji nudi mogućnost zapošljavanja mladih i njihova razvoja za različite pozicije unutar tvrtke.

Postupak selekcije prijavljenih odvijat će se u nekoliko faza, a desetak najboljih kandidata na kraju procesa dobit će priliku raditi u Lidlu Hrvatska, unutar jednog od tri programa: Mlađi specijalist (m/ž), Trainee u Marketingu (m/ž) i Trainee u Prodaji i logistici (m/ž).

Cilj programa [email protected] je preuzimanje radnog mjesta po završetku projekta zapošljavanja i razvoj karijere u Lidlu Hrvatska. Zaposleni kandidati dobit će sustavno školovanje uz podršku mentora i trenera, kroz koje će se pripremati za preuzimanje pozicije u jednom od Lidlovih odjela. Na raspolaganju će im biti i dodatne edukacije iz stručnih područja koje su potrebne za cjelovit razvoj, kao i redovite povratne informacije o napretku i kontinuirana podrška nadređenih.

Osim vrijednog iskustva u međunarodnoj tvrtki i prilike za stalno radno mjesto, a sukladno jednoj od Lidlovih korporativnih vrijednosti – pravednosti, kandidati će čitavo vrijeme trajanja programa primati punu plaću – minimalno 8.000,00 kuna bruto.

Desetak kandidata zaposlit će se unutar sljedećih programa:

Mlađi specijalist – za one koji se žele stručno usavršavati u svom području i raditi u blizini Zagreba, imati svoje fiksno radno mjesto i ured kako bi postali specijalisti u određenom području;

Trainee u Marketingu – za one koji žele steći iskustvo u različitim sektorima s naglaskom na marketing, koji su spremni promijeniti mjesto stanovanja nekoliko puta i provesti do 8 mjeseci u prodaji kako bi po završetku razumjeli naš „core business“;

Trainee u Prodaji i logistici – za one koji ne žele biti cijeli dan u uredu, koji vole akciju i dinamiku prodaje ili logističkog centra i koji su spremni provesti 16 mjeseci školovanja u Lidlovoj prodaji i logističkom centru, s čestim promjenama prebivališta. Također, ova je pozicija za kandidate koji žele postizati rezultate kroz upravljanje većim timom, od 20 do 80 zaposlenika.

Lidl Hrvatska je ovom prilikom predstavio i brojne druge programe usmjerene zaposlenicima. Lidl Hrvatska već je godinama među najpoželjnijim poslodavcima, a osim Certifikata Poslodavac Partner, Lidl je ove godine drugi put zaredom proglašen drugim najpoželjnijim poslodavcem u Hrvatskoj, prema istraživanju portala MojPosao.

Osim uvodnog školovanja koje se provodi za sve zaposlenike, Lidl Hrvatska ima i programe usmjerene različitim ciljnim skupinama, na primjer, Dualni studij za mlade, Razvoj potencijala za Voditelje trgovine i slično.

Kandidati koji se zaposle u Lidlu Hrvatska stjecat će radno iskustvo primajući plaću od min. 8.000,00 kuna bruto.

Voditeljica Sektora ljudskih resursa, Romina Ivančić i voditeljica Odjela odnosa s javnošću Lidla Hrvatska, Lana Jugo
Voditeljica Sektora ljudskih resursa, Romina Ivančić i voditeljica Odjela odnosa s javnošću Lidl Hrvatska, Lana Jugo

Komentiraj