Jučer je uhićena 33-godišnja Suzana M. iz Vrbasa u Srbiji zbog sumnje da je prošlog tjedna ubila svoje tek rođeno dijete i bacila ga u smeće.

Tijelo djeteta jučer ujutro pronašli su skupljači sirovina koji su odmah pozvali policiju.

Policija je utvrdila da je nesretno dijete bilo šesto dijete u obitelji te da je rođeno u obiteljskoj kući prošle srijede. Suzana M. izjavila je kako joj je dijete pri porodu ispalo iz ruku i preminulo. Nakon toga ga je dva dana držala u ormaru i potom bacila na otpad.

Nakon poroda, Suzana M. bila je u bolnici gdje je pregledana na ginekologiji, a potom je na vlastiti zahtjev otpuštena iz bolnice. Nakon što je tijelo djeteta pronađeno, iz bolnice su obavijestili policiju o tome da se nedavno porodila. Srpski mediji pišu da je istraga pokazala kako je dijete ubijeno odmah nakon rođenja.

D.G., čovjek koji je pronašao tijelo nesretnog djeteta bio je užasnut i šokiran, piše srpski portal Alo.

“S kolegama sam na deponiji čekao kamion da doveze otpad i krenuo sam premetati po njemu. U jednom trenutku nešto se skotrljalo s vrha gomile pravo meni pod noge. Izgledalo je kao lutka, ali kada sam malo bolje pogledao, vidio sam malu, mrtvu, modru bebu. Do pola tijela bila je umotana u prekrivač”, rekao je čovjek. Kad se pribrao, zvao je Hitnu pomoć, a oni su po dolasku mogli samo utvrditi smrt.

Komentiraj