SPOT sustav poboljšan je s nekoliko naprednih značajki.

Međunarodni transport i logistički pružatelj usluga cargo-partner upravlja sa svim transportima s novom verzijom SPOT-a, koji je je prošao nadogradnju i poboljšanje iskoristivosti.

SPOT platforma za upravljanjem lancem opskrbe lansirana je 2000. godine i kontinuirano se razvija, nova verzija puštena je online za sve cargo-partner kamionske pošiljke u listopadu 2016. godine, a sad se primjenjuje za sve zračne i pomorske pošiljke.

Značajke novog SPOT sistema:

Dashboard

SPOT Dashboard prikazuje sve bitne informacije. Jednostavan status vizualizacije pojednostavljuje praćenje pošiljaka. Korisnici mogu definirati kako i kada žele dobiti obavijest o svojim pošiljkama kako bi dobili sve informacije na vrijeme.

Komunikator

Spot komunikator nudi učinkovitu i strukturiranu alternativu razmjene informacija putem e-maila. Nove postavke komunikatora olakšavaju točno definirati koje stranke u lancu trebaju dobiti točne informacije. Time se osigurava protok komunikacija i smanjuje administrativni posao.

Izvještaji

Nadograđena SPOT platforma ima napredne značajke opcije izvještavanja kako bi se dobilo više ciljanih podataka i detaljnije informacije gdje se roba nalazi, količina narudžbe, troškovi i KPI. Nadograđena verzija SPOT-a nudi standardne i personalizirane izvještaje.

Učinkovitije postupanje od strane osoblja

Novi SPOT sustav također ima niz prednosti kako bi pomogao operativnim zaposlenicima cargo-partnera da sto učinkovitije upravljaju narudžbama i poboljšati proces kvalitete. Odgovornosti su jasno dodijeljene i svaki operativac ima jednostavni pregled njihovih pošiljki uključujući praćenje pošiljke i obavijest o svim dolazećim pošiljkama.

SPOT platforma trenutno broji oko 20 tisuća registriranih korisnika. U prosjeku se godišnje preko platforme obavi 600 tisuća naloga za transport.

Komentiraj