U ponedjeljak kreće spektakularna turneja legendarne  humorističke predstave AUDICIJA, Željka Ninčića, povodom jubileja  30 godina izvođenja predstave.

Turneja započinje  velikom svečanom predstavom u Kulturnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, što će ujedno biti i 40 jubilarno izvođenje predstave u toj kultnoj dvorani hrvatske kulture. Prema informacijama iz same dvorane, prvi slijedeći po broju održanih nastupa, je Vice Vukov sa 15 koncerata.

 

  • Predstavu će  uživo gledati, prema rezervacijama dvorana, skoro 100.000 gledatelja.

 

 

Turneja započinje 19.10.2015. velikom svečanom predstavom u Kulturnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, što će ujedno biti i 40 jubilarno izvođenje predstave u toj kultnoj dvorani hrvatske kulture. Prema informacijama iz same dvorane, prvi slijedeći po broju održanih nastupa, je Vice Vukov sa 15 koncerata.

Nakon prve predstave, predstava će izvedena u većini hrvatskih gradova, a turneja će trajati do šestog mjeseca 2016.. Uz gradove u Hrvatskoj, predstava će se igrati i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori I Srbiji.

Predstavu će  uživo gledati, prema rezervacijama dvorana, skoro 100.000 gledatelja.

Audicija je jedinstvena kazališna predstava obzirom na originalnost humora, te stalne interakcije sa publikom. Audicija je u ovih 30 godina odigrana  preko 3.000 puta, a gledalo ju je vise od 2.000.000 gledatelja u svim zemljama u okruženju i po tome je apsolutno neprikosnovena i kultna predstava ovih prostora.

Koliko su ljudi u Hrvatskoj željni pravog kvalitetnog humora govori činjenica da publika sa oduševljenjem prekida predstavu preko 70 puta u prosjeku, što je dokaz njezine atrakcije. Kazališna predstava Audicija je jedina kazališna predstava koja se i nakon raspada bivše države gledala u svim novonastalim državama. Čak i pored jezične barijere u Sloveniji je predstavu gledalo preko 20.000 gledatelja.

Audicija je kazališna predstava koja je imala najviše gledanja na stranicama Youtube i po tome je neusporediva sa bilo kojom predstavom sličnog tipa u svjetskim razmjerima.

 

Komentiraj