Njemački proizvođač obilježit će četiri desetljeća od lansiranja prve generacije modela Polo posebnom ograničenom serijom ovog automobila.

Prvi Polo pojavio se daleke 1975. a do današnjeg dana s proizvodnih traka sišlo je preko 14 milijuna primjeraka tog modela.

U godini jubileja, u prodajne salone u Njemačkoj stiže specijalna serija s oznakom Polo Original. Volkswagen će tržištu ponuditi svega 1.000 ovih automobila, a riječ je o verziji s 5 vrata dok će kupci na raspolaganju imati nekoliko mogućnosti pri odabiru motora i vrste mjenjača.

2091841766556417619
VW Polo Original

Polo Original bit će dostupan u više boja, uključujući i posebnu nijansu Honey Orange Metallic kreiranu isključivo za ovaj model.

Ostale estetske karakteristike su sjajna ukrasna maska hladnjaka, retrovizori u boji karoserije, zatamljena stop svijetla i oznake “Original” na nekoliko pozicija na vozilu.

Posebni Polo opremljen je 16 inčnim Portago alu felgama i LED farovima, a unutrašnjost je u crno-narandžastoj kombinaciji.

Uz još neke dodatke, poput zadnje kamere i sustava za prevenciju sudara pri malim brzinama, ovaj automobil u Njemačkoj košta čak 19.950 eura.

Ako vam to izgleda puno, Volkswagen vas uvjerava da je cijena vozila niža za 1.119 eura u usporedbi sa jednako opremljenim modelom Polo koji ne pripada ovoj jubilarnoj seriji.

Komentiraj

FOTO:Volkswagen
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.