Samo minuta vremena dijelila je nogometaše Partizana od euro-proljeća nakon deset godina. Ipak, nade je ugasio Ausburgov Raul Bobadilla koji je zaključio Partizanovu ovosezonsku euro epizodu. Slavili su Nijemci sa 3:1.

Cijela uprava Partizana nakon šokantne eliminacije od Ausburga podnijela je ostavke, saznaje B92. Iz izvora bliskih klubu, doznaje se kako su se sa svojih funkcija povukli svi čelnici srpskog prvaka, i to na zahtjev navijača crno-bijelih.

“Uprava, odlazi”, skandirali su navijači nakon posljednjeg sučeva zvižduka u Humskoj. B92 piše kako su nogometaši Partizana nakon završetka utakmice kao ukopani stajali ispred juga, trpeći vrijeđanje ‘Grobara’, a većina ih je sa suzama u očima krenula prema tunelu. Uprava kluba je ‘vrućih glava’ najavila odlazak iz kluba.

Trener Partizana Ljubinko Drulović nakon susreta nije se pojavio na konferenciji za novinare, a kasnije se saznalo da je bio na sastanku sa sportskim direktorom kluba Ivicom Ilievim.

Partizan se nakon dvadeset kola nalazi na četvrtom mjestu srpskog prvenstva, sa pet bodova manje od drugog Borca i čak 24 manje od vodeće Crvene zvezde.

Komentiraj

FOTO: EPA/JERRY LAMPEN
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.